Pacienti s primárnou imunodeficienciou už patria medzi nás

03.09.2020
article_522

Tešíme sa, že medzi členmi Asociácie na ochranu práv pacientov môžeme privítať nový prírastok - Združenie pacientov s primárnou imunodeficienciou. 

Na našom prvom spoločnom stretnutí s predsedom združenia pánom Gabrielom Bodorom sme sa navzájom oboznámili s činnosťou našich organizácií, ako aj s problémami a požiadavkami pacientov s imunodeficientnými ochoreniami v oblasti včasnej diagnostiky, liečby a jej dostupnosti. Veríme, že vzájomná spolupráca bude pre pacientov s týmito ochoreniami prínosná. Tešíme sa zo vzájomného spájania síl. 

Krátko o združení:

Združenie pacientov s primárnou imunodeficienciou je združením, ktoré pomáha pacientom a ich blízkym získavať dostatok informácií o ochoreniach a poruchách imunitného systému. Cieľom združenie je presadzovať ich včasnú diagnostiku a pomáhať pacientom a ich rodinám vyrovnať sa s ochorením a zmierniť jeho finančné, ako aj sociálne dopady. Na stránke združenia môžete nájsť množstvo zaujímavých informácií, konkrétnych rád a informačných materiálov na stiahnutie, ktoré si môžete na uvedených kontaktoch vyžiadať aj v tlačenej podobe. Viac na www.imunodeficit.sk.


Ako dlho čakáte na operáciu?

10%
5%
3%
2%
81%