Najnovšie informácie o psoriáze koncom októbra v Smrdákoch

16.10.2017
article_264

Spoločnosť psoriatikov a atopikov SR srdečne pozýva záujemcov na Deň otvorených dverí v kúpeľoch Smrdáky. Deň otvorených dverí sa v týchto jedinečných kúpeľoch, ktoré roky pomáhajú ľuďom s kožnými ochoreniami, uskutoční v sobotu 28. októbra 2017, pri príležitosti Svetového dňa psoriázy. Cieľom podujatia je zvýšiť informovanosť o tomto neinfekčnom ochorení a poukázať na možnosti liečby.  

Práve liečebné kúpele Smrdáky sú lídrom v liečbe kožných ochorení na Slovensku. V rámci podujatia sa návštevníci budú môcť bezplatne poradiť s dermatovenerológmi, zadarmo si vyskúšať vaňový kúpeľ v liečivej minerálnej vode, či prezrieť si kúpele. Dozvedia sa najnovšie informácie o liečbe psoriázy, o dostupných procedúrach, ktoré zmiernia prejavy ochorenia. Návštevníci si tiež vypočujú prednášku lekára o chronických kožných ochoreniach, neskôr v neformálnej atmosfére, sa budú môcť porozprávať o svojich skúsenostiach s týmto ochorením.

Na Slovensku je približne 200 tisíc ľudí postihnutých niektorou formou psoriázy. Spoločnosť psoriatikov a atopikov je občianskym združením chronicky chorých pacientov so psoriázou, atopickým ekzémom a ostatnými kožnými chorobami.


Ako dlho čakáte na operáciu?

10%
5%
3%
2%
81%