Nominujte svojho lekára alebo sestru na pacientske ocenenie! Čas máte do konca apríla

04.03.2024
article_835

Poznáte lekára alebo sestru, ktorí by si zaslúžili verejné poďakovanie od pacientov? Nominujte ich na ocenenie AOPP "Môj lekár" a "Moja sestra". Na v poradí už 8. ročníku celoslovenskej pacientskej konferencie AOPP oceníme v mene nás pacientov 10 lekárov a 10 sestier, ktorí sú pre vás výnimoční. 

V poradí už 8. celoslovenská pacientska konferencia sa uskutoční v polovici novembra. V rámci nej budeme už tradične na slávnostnom galavečere v mene pacientov odovzdávať ocenenia AOPP tým lekárom a sestrám, ktorí svoje povolanie neberú len ako prácu, ale v prvom rade ako poslanie. Môžu byť pre vás jedineční, lebo sa zasadili o zavedenie unikátnej liečebnej metódy na Slovensku, ale aj pre ich ľudskosť, odbornosť či ochotu venovať sa svojím pacientom, čo dnes nemusí byť samozrejmosťou v každej ambulancii či na oddelení v nemocnici. Nech už je to čokoľvek, dajte nám o tom vedieť. Stačí vyplniť formulár na nomináciu na ocenenie Môj lekár a Moja sestra 2024. Pre každého nominovaného (lekára, sestru) vyplňte samostatný formulár, ktorý následne pošlite e-mailom na kancelaria@aopp.sk, prípadne poštou na adresu AOPP najneskôr do 30. 4. 2024.  

Pre tých, ktorí doručili svoje návrhy na ocenenia minulý rok a ich nominanti neboli porotou vybraní, sa tento rok automaticky zaradia na opätovné posúdenie odbornej porote. Nie je preto potrebné zasielať ich znova. Ak by ste sa rozhodli, že svoje návrhy z minulého roka chcete stiahnuť, dajte nám o tom vedieť na e-mailovú adresu kancelaria@aopp.sk

Ocenení lekári a sestry v kategórii "Môj lekár" a "Moja sestra" v predchádzajúcich ročníkoch


Ako dlho čakáte na operáciu?

10%
5%
3%
2%
81%