Prezidentka AOPP a predsedníčka Ligy proti reumatizmu na Slovensku boli nominované na ocenenie Krištáľové krídlo

21.12.2023
article_823

Slovami len veľmi ťažko vyjadriť, ako veľmi nás potešila nominácia našej prezidentky Márie Lévyovej a predsedníčky Ligy proti reumatizmu na Slovensku Janky Dobšovičovej Černákovej na ocenenie Krištáľové krídlo v kategórii Filantropia.

Už samotná nominácia na tak prestížne celospoločenské ocenenie je víťazstvom v rámci rozvoja a napredovania pacientskych organizácií, pozitívnym celospoločenským vnímaním nášho propacientského snaženia, ochrany práv tých najzraniteľnejších a často bezmocných pacientov.

"Osobne vnímam nomináciu na ocenenie Krištáľovým krídlom ako ocenenie práce predsedníctva a tímu AOPP a pacientskych organizácií, prípadne organizácií s podobným zameraním, ktorých v súčasnosti združujeme 51," povedala Mária Lévyová.

Ďakujeme. Túto nomináciu si nesmierne vážime.

O Krištáľovom krídle

Krištáľové krídlo každoročne oceňuje významné osobnosti Slovenska v oblasti vedy, kultúry, filantropie či športu. Jednotlivé poroty desiatich kategórií zasadali na prelome novembra a decembra. V odborných diskusiách sa ocitlo vyše 300 návrhov na nominácie, ktoré počas jesene zasielala verejnosť aj porotcovia. 

Toho roku ide už o 27. ročník udeľovania cien Krištáľové krídlo a mená všetkých laureátov spoznáme na galavečere 16. marca 2024.  Diváci ho budú môcť sledovať v priamom prenose na RTVS na Jednotke so začiatkom o 20:30 hod.

Viac na https://kristalovekridlo.sk/


Ako dlho čakáte na operáciu?

10%
5%
3%
2%
81%