Konferencia v Prahe predstavila hodnotenie nemocníc pacientmi

12.12.2022
article_726

Prezidentka AOPP Mária Lévyová a členka predsedníctva AOPP a OZ Lymfóma a Leukémia Miroslava Fövényes sa zúčastnili na konferencii „Efektivní nemocnice 2022 – Strategie zdravotních pojišťoven a nemocnic“, ktorá sa konala 29. – 30. novembra 2022 v Prahe. 

Odbornú konferenciu každoročne už sedemnásť rokov organizuje HealthCare Institute Czech Republic o.p.s. Na konferencii sa stretávajú predstavitelia štátu v ČR, zástupcovia poisťovní, nemocníc, ambulancií aj pacientskych organizácií tak z Čiech, ako aj zo Slovenska. Prezentácie účastníkov sú zamerané na procesy zvyšovania kvality, bezpečnosti a efektivity, zavádzanie nových technológií v zdravotníctve. V rámci hodnotenia nemocníc v ČR sú nemocnice osobitne vyhodnocované aj pacientmi a pacientskymi organizáciami, ktoré sú súčasťou programu a majú možnosť prezentovať na konferencii svoju činnosť a priority.

Viac sa o konferencii dočítate na http://www.hc-institute.org/cz/projekty/efektivni-nemocnice/odborna-konference-efektivni-nemocnice-2022.html.


Ako dlho čakáte na operáciu?

10%
5%
3%
2%
81%